Цонев: „Няколко рокади на почивката повлияха“

Голмайсторът днес Борислав Цонев говори пред клубната телевизия след края на двубоя между “Монтана” и “Берое”, завършил при резултат 0:3.

– Боби, ти бе избран за играч на мача от зрителите на телевизията. Как обаче успяхте да решите днес двубоя през второто полувреме?
– На полувремето си казахме някои неща, най-вече треньорът направи няколко рокади и това повлия. Мисля, че това повлия, и второто полувреме се представихме по-добре и вкарахме три гола.

– Сякаш през първото полувреме липсваше агресията и двуострата игра – на какво отдаваш това и как успяхте да се мобилизирате след почивката?
– През първото доста далеч стояхме от “Монтана”, оставихме инициативата при тях и те играха по-добре, имаха ситуации. За второто треньорът ни каза някои неща, мобилзирахме се и бяхме по-близо до тях, за да направим положения и да вкараме голове.

– Предстои сега пауза в шампионата – как ще я използвате, за да излезете отново толкова мотивирани и мобилизирани срещу “Локомотив” (Пловдив) на 1-и април?
– Ще видим. Има доста време – две седмици. Надявам се да работим добре, да изчистваме грешките. Надявам се на трета поредна победа срещу “Локомотив”.