Децата от ДЮШ се срещнаха със звездата Христо Стоичков

Днес децата от ДЮШ на „Берое“ се докоснаха до някои от своите идоли на специална среща. Освен това младите таланти получиха автографи от звездата и легенда на българския футбол Христо Стоичков. Те получиха специална покана за звездния мач тази вечер на стадион „Берое“, в който легендите на „Барселона“ ще се изправят срещу отбора на Христо Стоичков.

Днес легендите на испанския гранд бяха на специално посещение в Стара Загора и се запознаха с някои от забележителностите в града.

Разбира се, звездният мач тази вечер от 20 ч. няма да мине без участието и на „беройските“ легенди. Отборът на Стоичков ще бъде воден от легендата Петко Петков, който ще бъде на пейката заедно с Димитър Пенев и Христо Бонев. На терена ще бъдат още любимци и легенди на „беройската“ публика – Ивко Ганчев, Гошо Гинчев, Мюмюн Кашмеров, Васил Драголов. В игра за отбора на Стоичков ще бъдат настоящия старши треньор на „зелените“ Александър Томаш, както и бившите наставници Илиан Илиев, Петър Хубчев и Ивайло Йорданов.

Вратите на стадиона отварят в 18 ч., а специалната програма преди шоуто започва в 19 ч.Организаторите са подготвили още много изненади за всички фенове на стадиона.