Промяна в датата на кастинга за набор 2004

Обявеният от Академията на „Берое“ кастинг за деца, родени след 01.01. 2004 г. ще се състои на 16 декември от 11 часа, вместо на предварително обявената дата 10 декември. Промяната се налага заради предстоящия престой на наставника на „Берое“ 2004 Радостин Александров в „Манчестър Сити“ и „Нотингам Форест“. Престоят на младият специалист в Англия започва от 5 декември и ще продължи до 14 декември и е по покана на английските клубове.

Обявеният кастинг на 16 декември ще се състои на Изкуствения терен над стадион „Берое“ и ще се проведе под формата на тренировка. Заниманието ще бъде наблюдавано от скаутите на клуба, както и от директора на школата Ивко Ганчев. Идеята тестът да се проведе през декември е да се даде достатъчно време на треньорите, както и на избраните играчи да се включат и адаптират към тренировъчния процес в школата на „Берое“.

Записването за кастинга става по няколко начина – по e-mail – academy@beroe.bg / чрез съобщение в официалната ни страница във Facebook –www.facebook.com/academyberoe или на телефон 0887 444 003 (Евгени Иванов, Администратор на ДЮШ), като ще трябва да напишете трите имена на детето, дата на раждане, позиция на която играе и за кой отбор се е състезавал за последно.

Играчите трябва да са в тренировъчно облекло с обувки, които са подходящи за изкуствена трева.

Кастингът, обявен за децата, родени през 2005 г. и 2006 г. остава на предварително заявената дата 10 декември от 13 часа на Изкуствения терен над стадион „Берое“.