Подновяват първенствата и при най-малките

Две седмици след подновяване на първенствата в Елитните групи до 19 и 17 години, през този уикенд стартират и част от Oбластните първенства при децата.

 В събота от 12 часа „Берое“ 2006 излиза срещу ФК „Мъглиж“ в среща от първия пролетен кръг на Подготвителната група – деца. Мачът ще се играе на Изкуствения терен над стадион „Берое“. По същото време „Берое“ 2005 гостува на „Розова долина“ в Казанлък. Двата тима са начело в класирането като авансът на „зелено-белите“ е една точка.

 По програма, утре първия си мач за пролетта в Областната група при децата трябваше да изиграе и „Берое“ 2004. Двубоят с ФК „Сливен“ обаче е отложен.

 В 14:30 часа в събота „Берое“ U19 излиза срещу „Септември“ в среща от 19 кръг на Елитната група. Двубоят ще се играе на Изкуствения терен над стадион „Берое“, а преди този кръг момчетата на наставника Иван Гаджев са на 7 място в класирането с 27 точки и мач по-малко. В средата на седмицата тимът трябваше да гостува на „Левски“, срещата обаче бе отложена заради контролите на юношеските национали до 19 години срещу Сърбия.

 В неделя ще бъде подновено и първенството по Футбол 7. Срещите на „Берое“ 2007 и „Берое“ 2008 са от 09 и 10 часа.

 В 14:30 часа пък „Берое“ U17 гостува на „Етър“ в двубой от 18 кръг на Елитната група. Преди срещата във Велико Търново „зелено-белите“ са на 9 място в класирането с 23 точки. Това ще бъде вторият мач през седмицата за старозагорци, в сряда тимът, воден от наставника Тодор Станев спечели с 2:0 срещу „Марек“ у дома.