Преди „Берое“ – ЦСКА-София

Утре, 21-ви април, „Берое“ излиза в мач от XXXI кръг на Първа професионална лига срещу ЦСКА-София. Двубоят под Аязмото е от 20:00 ч. Главен арбитър на срещата е Стаислав Ставров от Велико Търново.

Билетите за мача са на цена 5  лв., а повече информация може да намерите ТУК

Мартин Камбуров изтърпя своето наказание и се завръща в групата за мача.

„Предстои ни един много сериозен и отговорен двубой. Треньори и играчи трябва да покажем характер и да реагираме след последния ни мач. Ние играем за победа във всеки двубой и утре ще дадем всичко от себе си, за да я постигнем. Отново трябва да бъдем пределно мобилизирани и концентрирани. Призоваваме всеки един фен на „Берое“ да дойде и подкрепи отбора на стадиона, защото точно сега имаме много голяма нужда от подкрепа по трибуните.“, споделиха от треньорския щаб на „Берое“ преди срещата.

Ето групата на „зелените“ за двубоя: Георги Аргилашки, Душан Перниш, Иван Гошев, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Павел Виданов, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Мартин Камбуров, Серджиу Негрут, Иван Бандаловски,  Веселин Пенев, Марко Адамович, Рубен Бригидо, Карлос Охене, Георги Динков, Емин Ахмед и Мартин Райнов.

Преди изиграването на двубоя „Берое“ се намира на 3 място в класирането с актив от 54 т., а съперникът в утрешния мач е втори със 70 пункта.

Станислав Ставров от Велико Търново е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Георги Дойнов и Даниел Ников. Допълнителни асистент-рефери са Георги Димитров и Неделчо Гаджалов, а четвърти съдия е Димитър Стоилов. Делегат на БФС е Костадин Костадинов от Пловдив, а Димитър Костов от Бургас ще оцени работата на съдийството.