Грудев: „Искаме да показваме добър футбол“

Валентин Грудев говори пред медиите след мача с ЦСКА-София. Вижте какво сподели той:

– Коментарът ви за този двубой?

– Много е трудно да се излезе от такова сътресение. От един мач, който беше много тежък. Отново да играеш мобилизирано срещу един от най-силните – това е мъжество. Момчетата осъзнаха, че само със себераздаване ще могат да измият това петно. „Берое“ се надиграва с всички отбори и се мъчи да играе футбол. За нас няма значение съперника. Искахме да покажем добра игра. Радвам се, че публиката започна да се връща и днес подкрепиха момчетата. Това е един признак, че дори след такава загуба подкрепиха отбора.

– Има ли сплотеност в „Берое“?

– Смятам, че това не подлежи на коментар. Нашата роля е да бъдем здрав колектив. Това се случва. Момчетата са първо приятели и себераздаващи се един на друг. Днес го показаха. Днес не бе лесно и с липсата на Камбуров, което обърка плановете, но Цонев се включи перфектно.

– Мачът срещу „Левски“ ли ще бъде двубоят на сезона?

– Всички мачове са важни. В някои успяваме, а в други не. Победихме „Левски“ в София, можем да ги бием и тук. Играем мач за мач и се надяваме на феърплей. За нас това е много важно. Трябва всеки да играе за победа. Има разлика в класите, но ние играем наравно с всички.