Отборите от Академията с шест контролни срещи през седмицата

Шест контролни срещи ще изиграят тази седмица отборите от Академията на „Берое“.
Серията започва още утре с двубоя между „Берое“ U15 и „Лудогорец“. Мачът е втори за тима, воден от Радостин Александров на лагера в Боровец. В първата си среща старозагорци победиха с 5:1 „Локомотив“ (Пловдив). Третият им двубой е в петък, 24 август, когато ще се изправят срещу „Левски“.
В четвъртък контролна среща ще изиграе „Берое“ 2007. Съперник е отборът на „Верея“. За децата на наставника Атанас Димитров това ще е проверка номер 5 от началото на подготовката. В първите си 4 мача тимът записа две победи, едно равенство и едно поражение.
В петък два отбора на „Берое“ се изправят срещу „Черноморец 1919“. Двубоите между „Берое“ 2003 и „Черноморец“ 2003 и „Берое“ 2006 и „Черноморец“ 2006 ще се играят в Бургас.
Серията приключва в събота когато „Берое“ 2005 се изправя срещу „Олимпия“. Мачът е от 9 часа на Iзкуствения терен над стадион Берое.
От днес занимания поднови и „Берое“ U17. Момчетата на Атанас Рибарски получиха няколко почивни дни след лагера в Боровец, но вече се готвят за първия си мач от Елитната група следващия вторник срещу Ботев.
Утре тренировки ще подновят и играчите на „Берое“ U19. В края на седмицата, отборът воден от Слави Жеков ще изиграе своя мач номер 2 у дома от Елитната група. Съперник е отборът на „Локомотив“ (Пловдив).