„Берое“ привлече Никита Баранов

„Берое“ се сдоби с първо ново попълнение в паузата на шампионата. Днес своя договор с клуба подписа естонският защитник Никита Баранов, който е актуален национал на своята страна. Футболистът идва като свободен агент, играл е във „Флора“ (Талин) и за последно в  норвежкия „Сондал“ (Сондалсфьора). Утре Баранов ще замине с отбора за лагера в Турция, където ще стартира и своята подготовка с новите си съотборници.

Баранов има 10 двубоя в европейските клубни турнири. Актуален национал на Естония с 32 срещи за своята страна, като последната година има 11 двубоя. Никита Баранов е трикратен шампион  и трикратен носител на националната купа на Естония.

Всички от ПФК „Берое“ пожелават на Баранов много успехи и победи с екипа на любимия отбор!

Никита Баранов е на 26 г. Роден в Талин, Естония. Играе като централен защитник.

Ето първите думи на Баранов като играч на „Берое“:


Говорих с хората, които работят в Берое за стила на отбора. За мен това е много добро място, в което да продължа кариерата си. Целта е да бъдем в Топ 3 и да играем в Лига Европа. Готов съм да помогна на отбора за тези цели. Гледал съм репортажи на Берое и знам футболът, който отборът се старае да практикува. Знам, че тимът е бил един път шампион в България, а е взимал Купата на страната и Суперкупата. Искам хората да говорят за мен, а не аз да приказвам.
Личните ми цели са да стана един от най-добрите защитници във вътрешното първенство. Мисля, че Берое е добър шанс да се впиша в националния отбор на Естония“