Преди ЦСКА-София – „Берое“

Утре (7 март) „Берое“ гостува на ЦСКА-София в среща от XXIV кръг на efbet Лига. Срещата започва в 17:30 ч. и ще бъде ръководена от Ивайло Стоянов от Петрич.

Димитър Димитров все още не да може да разчита на Карлос Охене, Зоран Йосипович и Александър Василев, които не са готови за игра. Александър Цветков получи контузия след последния двубой и също отпада за срещата.

Душан Перниш, Генадий Ганев, Иван Гошев, Милен Желев, Теди Мезаг, Виктор Генев, Ахмед Туба, Стив Фуртадо, Георги Ангелов, Крум Стоянов, Яя Меледже, Гаюс Макоута, Иван Минчев, Никола Маринов, Ибрахима Конте, Октавио, Пиер Фонкю, Мартин Камбуров, Алиун Фал;

„Берое“ заема шесто място във временното класиране с актив от 37 т., а домакините са четвърти с 43 пункта.

Ивайло Стоянов от Петрич е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Димитър Стоилов от Кюстендил и Костадин Тановчев от Благоевград, а четвърти съдия е Волен Чинков от София. Делегат на БФС е Неделчо Михайлов от София, а работата на съдийството ще оцени Иван Вълчев от София

В последните си 5 шампионатни двубоя „Берое“ записа 4 победи и 1 загуба. „Червените“ са в серия от 2 победи 2 равенства и 1 загуба. Водещ голмайстор до този момент за „зелено-белите“ е Мартин Камбуров с 11 попадения, а за ЦСКА-София Али Соу с 9.