Иван Минчев се разделя с „Берое“ след края на сезона

Днес Иван Минчев ще изиграе последния си двубой за „Берое“. Халфът има договор с клуба за още една година, но постигна споразумение с ръководството на „зелено-белите“ той да бъде прекратен с края на настоящия сезон. Причините за решението на Минчев са лични и семейни.

Ръководството на клуба благодари на Минчев за професионализма, коректността и за съвместната работа и му желае успех занапред! До този момент Минчев има 88 мача за „Берое“, в които реализира 9 попадения.

Ето думите на Минчев след взетото решение:

„Първо бих искал да благодаря на феновете на „Берое“ за всеотдайността и подкрепата, която оказаха в тези три години, през които бях част от този клуб. Клуб, с който се разделям с тъга и определено оставил отпечатък в мен. Благодаря на ръководството, спортно-техническия щаб и на моите колеги за разбирането, прoфесионализма, доверието, което имат към мен и съвместната ни работа. Имахме радостни и трудни моменти, но винаги бях воден от желанието ми за победа на терена и успехи за „Берое“. Решението, което взех определено бе много трудно и е по лични причини.
Бих искал да пожелая на всички да бъдат здрави, да продължават да обичат своя отбор и постигнат много успехи, които клуб като „Берое“ определено заслужава!
Благодаря ви за всичко! „