Преди „Берое“ – „Ботев“ (Враца)

Утре (23 август) „Берое“ приема „Ботев“ (Враца) в последна среща от 4 кръг на efbet Лига. Двубоят под Аязмото започва в 21 ч. и ще бъде ръководен от Никола Попов от София.

Подробности за билетите и организацията на мача може да видите ТУК . Напомняме, че може да закупите и своята абонаментна карта за целия сезон. Подробности може да видите ТУК

„Берое“ заема 6 място в класиране с актив от 6 т., а съперникът в утрешния мач е на 5 място с 8 пункта и без загуба от началото на сезона.

Двубоят утре ще бъде ръководен от Никола Попов, а негови първи помощници ще бъдат Александър Атанасов и Красимир Миланов. Четвърти рефер е Владимир Вълков, а на ВАР ще бъдат Радослав Гидженов и Красимир Атанасов.

В историята на най-високото ниво на българския футбол „Берое“ е надделявал над „Ботев“ (Враца) 27 пъти. Равенствата са 8, а победите за сметката на врачани са 21. Головата разлика е 98-67 в полза на „зелено-белите“. Двубоите в Стара Загора са 28, в които „Берое“ има 22 победи, 2 равенства и 4 загуби. Мачът утре е под номер 57.

Най-честият резултат между тези съперници е 2:0 в полза на „Ботев“ (7 пъти). Последният мач между тези съперници бе през миналия сезон във Враца, когато „Берое“ спечели с 2:1. „Зелено-белите“ са в поредица от шест поредни победи над този съперник и 8 мача без загуба от него.