Национален фенклуб Берое

Сдружение с нестопанска цел „Национален фенклуб – Берое Стара Загора“ е учредено през 2000 година от привърженици на футболния клуб „Берое“.

Сдружението е създадено с цел осъществяване на организирана подкрепа на футболният отбор „Берое“ и популяризиране на „Берое“, футболната игра и спорта.

„Национален фенклуб – Берое Стара Загора“ е независима организация, а членуването и/или участието в дейността й е на доброволен принцип.

Към момента фенклубът играе ролята на посредник в отношенията между организираната активна част от привържениците на Берое с ПФК „Берое – Стара Загора“ АД, Община Стара Загора, полицията и други организации.

На 17 февруари 2014 г. бе проведено Общо събрание на фенклуба, на което бяха избрани следните ръководители:
За нов председател и член на УС на сдружението беше избран Дончо Христов, който участваше в УС и на предишното ръководство. Другите 6 пълноправни членове са Йордан Боев, Кристиян Кръстев, Станислав Илиев, Пламен Стефанов, Александър Димов и Александър Павлов.

Член в Национален фенклуб Берое може да стане всеки желаещ, като за целта трябва да закупи фен карта. Цената на картата за сезон 2013/14 е 12 лв. За хора, които през сезон 2012/2013 г. не са били членове на “Национален фенклуб Берое” има допълнителна 2 лв. встъпителна такса. Записването става във фенмагазина на „Берое“ на стадион „Берое“. Фен-шопът е на разположение на всички фенове на „Берое“ всеки ден от 10:00 до 13:00 ч. и от 13:30 до 18:30 ч.

Членството в “НФК Берое” освен, че подпомага хореографията и подкрепата на феновете дават още следните привилегии:
1) 15 лв. отстъпка от цената на сезонните абонаментни карти за мачовете на стадион “Берое”;
2) Процентна отстъпка при закупуване на фенартикули от фенмагазина на “Берое”, която ще бъде уточнена при получаване на официалната екипировка на отбора и пускането и в продажба;
3) Процентна отстъпка при организираните пътувания за мачовете

За контакти с фенклуба: fanclub@beroe.bg