27

Абубакар Тонгара

Националност:
Мали

Абубакар Тонгара е на 26 години. Роден е в Мали и играе като атакуващ полузащитник. Тонгара е играл за „Бамако“ (Мали) и мароканските „Хенифра“ и „ФАР“ (Рабат).